Reklame su naša strast

“slijedite svoju strast i uspjeh će slijediti vas…”

  • Znanje
  • Iskustvo
  • Tehnologija
  • Strast

Ova firma ima tradiciju. I ona se na svakome koraku osjeća. Počelo je davno. Tako davno da više nitko ni ne pamti. Kao da je oduvijek tako.

A počelo je kao prava “manufaktura”. Osnivač, g. Cvitan Milinović, inače likovnjak, počeo se baviti oslikavanjem izloga i izradom slova za nadgrobne spomenike. U ta vremena sve se radilo ručno; crtanje slova, te njihovo izrezivanje škarama ili skalpelom.

Kada je g. Cvitan vidio da je vrag odnio šalu, 1992. godine odlučuje registrirati obrt, i daje mu naziv “C&D”, kao “Cvitan i djeca”. Tada kupuje i prvi stroj za izrezivanje folije – Roland. Sve ostalo je povijest…

Firma je u konstantnoj uzlaznoj putanji, prateći napredak tehnologije kroz svo vrijeme postojanja. Danas se možemo pohvaliti sa najnovijim strojevima s kojima smo zaokružili ponudu, tako da možemo odgovoriti i na najzahtjevnije poslove, ne samo u vlastitom okruženju, nego i na području cijele Hrvatske.

Već više od 20 godina firme na području Vinkovaca, odnosno Vukovarsko-srijemske županije, a u posljednjih nekoliko godina i na prostoru cijele Slavonije i Hrvatske nam poklanjaju svoje povjerenje.  A mi se trudimo to opravdati. I mislim da radimo dobar posao.

Od 2009. godine tvrtka nosi ime “CD design”, a vlasništvo nad njom je preuzeo Cvitanov sin, Damir Milinović.

Indijanac kojim smo oslikali naša vozila, postao je prepoznatljiv na ulicama Vinkovaca i šire.

Firma trenutno zapošljava pet radnika:

Damir Milinović – vlasnik. Radi sve. Od administrativnih poslova, preko dizajna pa sve do montaže. U slobodno vrijeme, kojeg nema, igra PES na Playstationu i gubi živce jer rijetko pobjeđuje.

Krunoslav Pleša – Grafička priprema, operater na računalu i printerima. On je onaj lik koji će Vam izraditi prijedlog izgleda Vašeg vozila, isprintati foliju, a moguće čak i zalijepiti na Vaše vozilo.

Nedjeljko Savić Montaža reklama, bravarija, ljepljenje i ugradnja. Čovjek koji će od komada željeza i lima napraviti tablu, svjetleću reklamu,… kakvu ste sanjali.

Milorad Savić Montaža reklama, ljepljenje i ugradnja. Kad vi pomislite da vam treba šaraf, on će vam donijeti i šaraf i šarafciger.

Igor Boros Montaža reklama te kompletna podrška u raznim reklamnim zahvatima. Najjači čovjek u firmi.

Ivana Bošković Papirologija, knjigovodstvo i grafička priprema cjenika. Gospođa iz predgrađa.

Rekli su o nama

Njihova kvaliteta sigurno drži prepoznatljivost, drago mi je da sam baš njih izabrao prije dugo godina…

Marijan Živković, Patričar d.o.o.

Posljednji radovi

Pratite nas na društvenim mrežama: Linkedin