Oslikavanje vozila

Djelomično oslikavanje

Danas je oslikavanje vozila ili CAR WRAP, postalo neizostavan oblik “mobilne” promocije u svakodnevnoj gradskoj gužvi. CD DESIGN je prema Vašoj želji u mogućnosti osmisliti odličan dizajn ili natpis, a uz našu tehnologiju digitalnog tiska sa zaštitnom laminacijom nudimo i garanciju do 5 godina.
Ukoliko ne znate kako bi Vaše vozilo trebalo izgledati, obratite se našim iskusnim dizajnerima koji uvijek imaju pravu ideju baš za Vas.

Kompletno oslikavanje

Nudimo savjetovanje, izradu grafičke pripreme te oslikavanje svih vrsta komercijalnih vozila osobnih automobila, dostavnih vozila ili kombija, autobusa, vozila javnog prijevoza, plovila, zrakopolova) sa najkvalitetnijim cast folijama, najkvalitetnijim cast laminacijama, te tisak na vrhunskim pisačima velikog formata, maksimalnu rezoluciju grafike i to sve sa garancijom do 5 godina. Bez obzira na veličinu vozila ili veličinu voznog parka u mogućnosti smo u vrlo kratkom roku izvršiti oslikavanje vozila u Vašem prostoru i na Vašoj lokaciji, naravno i u našoj radionici.

Promjena boje vozila

Dosadila Vam je boja Vašeg vozila? Nikakav problem… brzo i u kratkom roku sa folijama mijenjamo boju Vašeg vozila.

PPF zaštita

Ukoliko ste kupili novo vozilo i želite ga zaštiti od ogrebotina bez promjene boje istog tu je tehnika Paint Protection koja Vašem vozilu nudi dugotrajnu zaštitu od ogrebotina, kamenčića, mrlja i ostalih površinskih oštećenja.