Promo materijali

Roll up banneri

Ukoliko želite na brz i povoljan način prikazati asortiman Vaše tvrtke u mogućnosti smo Vam izraditi Roll up bannere u dimenzijama: 85 x 200 cm,  100 x 200 cm,  120 x 200 cm. Roll up banner je aluminijski stalak s grafikom koja se izvlači iz njegove baze. Montira se izvlačenjem grafike te rotiranjem nogica postolja za 90°. Dolazi s montiranim vizualom na mehanizam Roll up banner te transportnom torbom.

Zastave

Zastave su idealno reklamno rješenje za vanjska događanja, plaže, parkove, sajmove. U našoj ponudi imamo razne oblike i veličine zastava te mogućnost obostranih zastave. Vrhunskom kvalitetom materijala postižemo izvanrednu izdržljivost proizvoda, daleko veću u odnosu na druge proizvode dostupne na tržištu. Svi proizvodi izrađeni su pomoću najsuvremenije tehnologije digitalnog tiska na tekstil. Dokazana kvaliteta izrade postignuta je višegodišnjim iskustvom u tisku, šivanju i odabiru vrhunskih tkanina i repromaterijala.

Izrada letaka

Letci ili prospekti osnova su svake marketinške kampanje. Koristeći našu uslugu tiska letaka ili prospekata za promotivne aktivnosti sigurno ćete biti primijećeni. U ponudi je širok odabirrazličitih vrsta i gramatura papira. Možete izabrati i male i velike naklade, točno onoliko koliko vam je potrebno. A sve u cilju da vaše informacije dospiju tamo gdje treba, u ruke vaših kupaca.

Izrada plakata

Dizajn plakata moguće je napraviti u skladu sa vizualnim identitetom tvrtke i uz pridržavanje pravila iz knjige grafičkih standarda. Pripremite i pošaljite nam materijale za izradu bannera u digitalnom formatu npr. Word dokument sa tekstovima, fotografijama, logotipom i ostalim sadržajem, a mi ćemo vizualno oblikovati roll banner prema formatu koji želite.

Kalendari

Kao klasični poklon poslovnim partnerima za kraj godine. U mogućnosti smo izraditi sve vrste i veličine kalendara prema Vašim željama i potrebama.

Rokovnici

Rokovnik će Vam osigurati dodatnu reklamu i pozornost vaših starih ili novih kupaca odnosno klijenata.

Uredski pribor

Svaki Vaš logo svaki će na nekom od navedenih artikala kvalitetno promovirati Vašu tvrtku, kampanju te kontinurano podsjećati na vaše usluge. Moguće je stavljanje Vaše reklame na sav uredski pribor: olovke, penkala, blokovi, bilježnice, spajalice, žigove, pernice, podloge za miševe, torbe za dokumente, torbe za laptope.

Tehnologija

Promotivni USB stick, miš, tipkovnica, prijenosna baterija, vremenska stanica, zvučnik, slušalice, tablet, gadget je idealan poslovni poklon, a ujedno je i jako koristan proizvod.
Dostupne su razne opcije ovog promotivnog bestsellera kako bi svaki logo bio istaknut na pravi način.