Svjetleće reklame

3D reklame

Jedan od najatraktivnijih svjetlećih reklama su 3D reklame. Kako imamo vlastitu radionu i izučene majstore samo izrađujemo sve vrste konstrukcija za svjetleće reklame, osvjetljenje za iste, napajanje, graviranje i možemo izraditi sve vrste jednostavnih i kompleksnih svjetlećih reklama.

3D slova

Moguće ih je izraditi kao svjetleće i ne svjetleće. Ukoliko se radi o svjetlećim 3D slovima vrlo je bitna podloga na koju se ugrađuju i za ista je potrebna električna energija. Ukoliko se radi o ne svjetlećim ista se lako ugrađuju na zid lijepljenjem.

LED reklame

Osim klasičnih nudimo i kompleksne, vrlo složene reklame s raznim LED svjetlosnim efektima poput trčanja, segmentnog paljenja slova ili boja, vizualnih efekata poput pokreta, IC pixel reklama, bljeskalice za reklame, RGB color efekte, LCD i LED ekranima, PANAFLEX svjetleće reklame, indoor i outdoor svjetleće reklame, rotirajuće ili stacionarne svjetleće reklame, reljefne ili plošno oslikane svjetleće reklame i sl….nema granica kod izrade svjetlećih reklama.

Citylight

Mogu biti izrađene od papira sa pozadinskim osvjetljenje ili novije izrađene kao LED paneli.
Postavljaju se na frekventnim mjestima, trgovačkim centrima, pješačkim zonama, trgovima.

Pleksi reklame

Mogu se proizvesti u bilo kojoj dimenziji i ista ovisi o površini na koju se postavljaju. Pleksi reklame predstavljaju odličan omjer uloženog i dobivenog. Ukoliko je pleksi reklama moderno napravljena omogućuje Vam da se istaknete od ostalih i privučete pažnju

Totemi

Izrađujemo sve vrste svjetlećih totema, od klasičnih do onih oblikovanih po Vašoj želji. Za izradu svjetlećih totema koristimo isključivo elektroniku provjerenih proizvođača. Mogu se proizvesti u bilo kojoj dimenziji i ista ovisi o površini na koju se postavljaju. Osim dizajnom ističu se i svjetlosnim efektom koji je vidljiv na mnogo većoj udaljenosti od “obične” reklame.
U mogućnosti smo Vam osmisliti odličan dizajn ili natpis kojeg odrađuju visokoškolovani dizajneri sa višegodišnjim iskustvom. Garantiramo zadovoljstvo krajnjim rezultatom. Osim dizajna i izrade reklame nudimo i postavljanje odnosno montažu na željenoj lokaciji.