Digitalni tisak

XXL tisak

XXL TISAK se koristi pri tiskanju XXL formata kao što su jumbo plakati, cerade, rollup-ovi, banneri, reklamni stalci ili pak folije za oslikavanje vozila, izloga i sl.
Kod tehnike digitalnog tiska izbor materijala je širok. Moguć je tisak na papir, foliju, ceradu, mesh platno, tkaninu, prozorsku grafiku.

Tisak banera

Dizajn bannera moguće je napraviti u skladu sa vizualnim identitetom tvrtke i uz pridržavanje pravila iz knjige grafičkih standarda. Pripremite i pošaljite nam materijale za izradu bannera u digitalnom formatu npr. Word dokument sa tekstovima, fotografijama, logotipom i ostalim sadržajem, a mi ćemo vizualno oblikovati roll banner prema formatu koji želite.

Tisak na ceradu

CD DESIGN izrađuje vrhunski tisak velikog formata koji je idealan tisak za cerade. Za rad naših XXL printera koristimo isključivo originalne tonere što daje nama i našim partnerima sigurnosti, kvalitetu i dugotrajnost tiska. Tisak na ceradu odličan je izbor za pokrivanje građevinskih skela, uredskih i poslovnih zgrada, trgovina, ograda i slično.

Izrada naljepnica

Izrađujemo sve vrste naljepnica: male naljepnice, A4 naljepnice, XXL naljepnice, naljepnice za automobile, dekorativne naljepnice, reklamne naljepnice, obavijesne naljepnice, dječje naljepnice, foto naljepnice, naljepnice za boce, markacije, prozorske naljepnice, naljepnice za znakove.
Ukoliko ne znate kako bi Vaše naljepnice trebale izgledati, obratite se našim iskusnim dizajnerima koji uvijek imaju pravu ideju baš za Vas.

Laminacija

CD DESIGN ima mogućnost laminacije folija što folijama omogućuje dugo trajanje bez obzira na izloženost iste vremenskim uvjetima.

Print & Cut

Trebate Print & cut naljepnice na PVC foliji, dimenzija i oblika naljepnica po želji? Moguć tisak na color, bijelu ili  prozirnu foliju. Print & cut svih vrsta naljepnica: velike staklene površine, izlozi, automobili, brodovi, autobusi, tramvaji, 3D naljepnice, foto tapete.

Window grafike

Želite da Vaš izlog izgleda moderno, da imate dovoljno svjetlosti u njemu…tu je za Vas
window grafika. Omogućava prodor svjetlosti, a vizualna je barijera prema vanjskom
okruženju, što znači da se sa vanjske strane stakla vidi aplikacija i ne vidi se kroz prozor
unutra a sa unutarnje strane staklo je blago zatamnjeno i vidi se sve jasno, kao da folija i nije
postavljena na prozor.